Det här är något som är riktigt bra, synd att det är i färg bara.

Bilderna. Från 1970 på Blekingegatan och Moderna på åttiotaletdå Fela  Kuti spelade.

Annars en text om Post Scriptum.

Annars, om man går till de internationella fotosajterna så finns det bara tre, kanske fyra svenska fotografer som omnämns och det är ju givetvis för de är bra, har ett internationellt bildspråk och har kontakter i Frankrike/ Vu. Strömholm, Petersen, Engström och Tunbjörk. Alla har en kontakt med Vu, den franska agenten. En svensk fotograf som Sune Jonsson blir tex inte uppmärksammad någonstans. Han är för svensk helt enkelt.

Kommentarer

  1. Jag tror inte att Sune Jonsson är för svensk, men något är det. Det finns (fanns?) en brittisk fotograf vid namn James Ravilious, som gått samma öde till mötes; fantastisk plåtis men i princip okänd i det stora. Vet inte varför.

    Johan

    SvaraRadera
  2. Vet inte varför? Det är väl hur självklart som helst. Ska du visas utomlands måste du ha någon arbetar för att ditt arbete ska visas utomlands. Sverige är en öde ö som knappt finns i världen även om vi tror något annat här uppe i kylan.

    Ha det gott, har du ngn blogg eller så, länka upp den här sidan och har du utländska kontaker, länka upp mig där också,,,,( om du vill).

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg