SD sparkar folk till höger och vänster. De har nolltolerans för extremister, nassar osv,,,,det ser ju bra ut med sådana här utrensningar, de kommer allt närmare att ses som ett vanligt parti. Dvs, de blir till synes hyggliga typer, men deras politik är ju densamma, som den alltid  varit.

Politik är intressant. Ta Moderaterna som hela tiden sagt en sak och gjort en annan. Lite som sossarna som nu går framåt igen. Och vad har sossarna sagt eller gjort? Ingenting.

Är det modern politik? Man vinner röster på att hålla käften? Eller på att inget göra?

Den stora grejen inom fotografin är en gubbe som dog för några år sedan, som tog sina bästa bilder i början av trettiotalet, som inte kopierade själv, som inte hade någon ljusmätare, som inte hade motordrift, som nästan bara körde med en glugg, som mest bara gick omkring i hela världen i 45 år. En konstnär, berättare, surrealist, en fotograf av Guds nåde.

Nu är han här och sopar rent. Cartier Bresson.

Kommentarer

  1. Lyx med så mycket Bresson.

    Hade varit kul att höra vad du tycker om senare fotografer som verkat inom samma område men med en annan stil. Fotografer som Winogrand och Meyerowitz tex.

    Mvh

    SvaraRadera
  2. Si så där, wino är alldeles för fladdrig för mig o det andra namnet är jag oxå ganska kallsinnig till, de saknar Bressons tyngd.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg