Jag kom att tänka på Regina Lund, skådisen, som jag så här utanför raderna kan berätta att jag tog en bild på då hon var liten och låg i barnvagn. Tror jag gjorde något liknande med Robyn också...i alla fall.

Denna Regina hade fallit ihop i badrummet med de värsta smärtorna kring hjärtat. Det vet vi ju alla, att då man får de värsta smärtorna kring hjärtat, då krokna rman rejält. I alla fall blev det blåljus och akuten  och hamna i bingen på sjukan. Idag, en eller två dagar senare, är Regina på benen igen.

Skönt, skönt och vad var det för fel då? Jo, efter alla provtagningar så var ju hjärtat bra, men hon hade arbetat för mycket, hon ägnar ju sig åt healing och hade healat för många människor den senaste tiden. Hon var kort och gott utmattad och körd.

Precis det skrev jag ju om i något inlägg tidigare. Att jag känner en massa brudar i hennes ålder som jobbar sig sönder och samman.

Jajaja, man är ju ett orakel. Till nästa punkt på programmet. Ekonomin. Cypern. Ta bara en sådan enkel sak som att Cyperns president varnade sina polare innan det blev känt att bankerna skulle stänga och bara 4,5 miljarder euro hann slinka iväg till hemliga mottagare. Visst är världen underbar och rättvis, framför allt?

Ja, det var väl dagens politiska tänk. Annars är väl den stora grejen att de flesta sossarna vill regera med V och MP, vilket som bekant in partistyrelsen verkar gilla. Och inte heller vill folk ha vinster i vården, men det verkar partistyrelsen vilja. På något vis verkar sossarnas ledning inte gå i samma takt som fotarbetarna? Eller är partistyrelsen moderater eller, och det är det värsta scenariet, tror de att de är smartare än alla oss andra?

Kommentarer

Populära inlägg