Vem är världens bästa fotbollsspelare? Messi! Det räckte med att han började knyta skorna på bänken för att han skulle avgöra matchen. Sedan kom han in på banan, typ tio minuter i turbo och ett mål till Barca. Snacka om,,,,

Polarn Axel kör storslalom i Trysil och Lindvallen och överallt dom är. Han är het nu, sedan ska han bättra på formen med mexikanskt glöd i tre veckor. Till nästa vinter kommer han att stå och vibrera som en jävla glödtändare i startgridden.

Med en annan är det annorlunda. Ett förbannat vrak, snart 64årigt vrak. Min ogifta fru förgiftar mig med sina fantastiska bakverk. Varje eftermiddag kommer den smala, sylfiden in till mig i det soliga vardagsrummet med en listig min.
-Vet du vad jag har gjort, säger hon och jag vet, det luktar god kaka lång väg. Fan, så slinker den ner och vågen visar att jag gått upp ett halvt kilo.

Perkele, vad gör man? Äter och tränar hårdare? Nu, när det blir vår, efter skidorna, i början av maj, blir det fan till att bomba.

Väderprognoserna i Åre är ljuvliga. Regn hela veckan och Skutan är för låg för att man ska hamna ovanför molnen.

Fotografera? Vad är det? Varför det? Bra frågor, utan svar. Jag håller på med min skidbok, fans perkele, kommer att ta evigheter att få ihop den skiten. Det blir inte så mycket då man plåtar snö, allt ser ju likadant ut och några hoppande jibbers nekar jag att sätta på bild. Har hittills aldrig sett en bra bild på sådant. Tycker fortfarande att de gamla goa snöbilderna från femtiotalet spöar det nya.

Nog om det. Nu blir det helg, pollen och mer kaka. Vad kan man mer begära?

Kommentarer

  1. fota måsta man - när man fått gåvan,
    det är varför

    om jag förstår saken rätt så friar du nästan varje dag,
    det ska väl bli till ett ja när som helst nu

    SvaraRadera
  2. Tycker väl att barca är ganska överreklamerade, var impad i några år men nu när de flesta vet hur de skall hantera dem är det just messi som gör skillnaden. 3-3 mot paris och vidare på fler gjorda på bortaplan är ju inte så någon slår frivolter direkt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg