Husby, det finns två plan på den konflikten. Det första är ju det svenska klassamhället, politiken, det här idiotiska med att slå sönder bilar, sin egen skola osv, men som i alla sådana här lägen finns det en motkraft o jag läser med tårar i ögonen hur folk samlas i tex Rågsved o nattvandrar för att sätta stopp på våldet bland sina egna, förvillade barn.

En annan åsikt kan ju vara att det kommit för mycket invandrat folk till oss under för kort tid, men å andra sidan: det är så världen ser ut. Att vi alla hör ihop på något vis.,

De flesta som kommer till sverige lyckas ju och blir skitfina medborgare, tillför mycket men man kan ju fråga sig om den australienska invandringspolitiken skulle vara bättre med hårda krav på språket o anpassning, mer krav på att alla ska vara ett vi.

Det är ändå fascinerande hur Sverige på så kort tid fått så mycket motsättningar? Vi är tex ett av få länder som ger de rika bidrag för att bo , eller som tänker sig att lösa konflikten i Husby genom att ge företagarna där ett skattesvdrag för att de ska anställa mer folk,,,

Bilderna är tagna med telefonen. Den med skatebordarna höll jag på att missa då telefonen var för seg på att starta.

Vad det gäller Fotografiska så kommer jag inte att ställa ut där.

Vad det gäller Husby så skriver Ken Ring en bra grej i dn idag. Hanne Kjöller är lika hemsk o arrogant som alltid, tyvärr.



Kommentarer

Populära inlägg