Läser om att ungdomarna mår dåligt. Det är inte kul läsning, men har inte alltid ungdomar mått dåligt? Själv mådde jag skit från det jag var 20 tills jag blev femtio, ständig ångest, i mina tidiga år fruktansvärd ångest, rent förlamande ibland.

Min lösning på allt var att träna. Kör man hårt fysiskt så knäcker man en stor del av ångesten, man får en slags ro i kroppen. Vad min ångest berodde på är svårt att sia om, men föräldrarnas död, att jag i princip lämnade allt bakom mig, att jag reste omkring ensam i världen hela tiden, att jag envisades med att aldrig ha ett fast jobb, men jag kan också  vända på grejerna, hade jag inte gjort och levt som jag gjorde, hade jag dött.

Ja, jag tror alla unga mår dåligt eftersom man bygger krav, sina egna krav. Att sedan samhället inte är så roligt är en annan grej. Det är ju bara att öppna tidningen på morgonen och försöka leta upp en kul grej, ja Rocky, men sedan är det ju rätt ner i diket med allt.

Politiken då? Det är fan otroligt.ALLT jag och flera har kritiserat, från borätter, till avregleringar av alla sorter, går nu i  putten, erkänns som helt värdelösa saker.
SUCK. Kolla bara in Alliansens förbannade resultat. Det är skit hela vägen.

I går då jag satt i solen funderade jag på vad och varför det blivit som det blivit. Varför har internet och datorer blivit en grej som pressar skiten ur folk. Varför ska alla företag gå med sådan vinst? Varför är alla så kåta på höga löner? Tänk om alla fick en hyfsad lön, så man fick mat på bordet och alla bodde schysst, vi hade bra skolor, vård osv och sedan la vår tid på att hålla på med grejer, jobba, umgås, för att vi ville utvecklas, ha kul, inte få hög lön eller tjäna en massa stålar,,,,,ja, där någonstans var jag. Vad fan spelar det för roll om du tjänar en mille i månaden och inte hinner ta en fika eller två på dagen? I mina ögon ett totalt värdelöst liv.

Sedan tillbaka till ångesten. Jag tror alla har ångest, någonstans. Vi bär väl alla på en tickande dödsångest och det är väl helt naturligt. Idag ska alla springa till en psykolog om de får vårångest, panik i tunnelbanan eller något annat symptom.
Ta det lugnt, det är ett helvete, men jag säger som Lundell. Det kan också vara ett jävligt intressant helvete.

Annars går det bra att Donera, se knapp under bloggen och kolla på mina Blurbböcker, alla ligger under bloggen..

Funderar på workshop på Naxos, juni eller augusti. Finns det intresse?

Populära inlägg