Studenttågen går genom stan. De är glada för att plugget har slutat. Frågan är om de inser att nu börjar jävelskaperna , att hitta jobb, hitta lya osv,,å andra sidan: det är ju det som är kul med livet.

Det pågår en skandal i Alby. Man tänker av ideologiska skäl sälja ut, renovera dyrt och i princip knäcka folk. Och vem är det man tänker sälja till? Någon som startade en firma i juni, som helt uppenbart tänker göra sig en snabb affär och sedan dra.

Grekland och tv och radion är en annan tragisk grej. Man behöver banta 6-7000 personer i den kommunala och statliga förvaltningen för att få ekonomin att gå ihop enligt Eus krav. Okej, bra, radion och tv har ca 2500 anställda, då stänger vi den statliga kanalen så har vi fixat halva problemet.
Tänk den tanken i Sverige. Ofattbar.




En gång i tiden gick det en slaktare på Fotoskolan, sedan gjorde han ett projekt han kallade Bänken. Han plåtade en bänk med långt tele. Det hände det mesta på den bänken. Igår såg jag att Katarina Bangatas alle har fått en bänk igen. Man tog ju bort bänkarna för något år sedan för att man ville inte ha folk sittandes i allen. Nu har några smarta typer burit dit en bänk och människor av alla sorter får plötsligt sitta på en bänk i allen. Det är så det ska vara och det är en sådan fin civil protest som man genomfört. Mer bänkar till folket.
Det här är en sådan bild som jag har svårt för, tjuvknäpp. Sådana här kan man ta hundra om dagen om man är på det humöret, men jag tycker man ska visa att man knäpper, visa att man deltar, visa att man vill kommunicera,,,

Populära inlägg