Det viktigaste med en kamera är att man använder den. Resten kan man snacka om en annan gång.

Annars torska Tyson Gay, sprintern på doping. Ja, jag personligen är ju helt övertygad om att Jamacias lag, deras suveräna sprinterlag, är dopat. Jag menar, hur många har inte redan torskat. Fick fan lite dopingvarning på Froome idag också, då han körde skiten ur alla på TDF. Hm, kändes inte okej, faktiskt.

Man kanske ska sluta kolla på idrott, men om man som jag, hållit på hela livet, så är det svårt. Det är ju helt värdelöst med doping och när de torskar blir det inte kul alls, tar bort hela glädjen. Om jag slutade att kolla på idrott så kanske jag skulle kunna göra tjugo böcker till, eller...å andra sidan, jag har ju slutat tittat på fotografi eftersom jag nästan alltid tycker det inte berör mig. Jag är en helt hopplös fotobetraktare. Där har jag dragit mina egna slutsatser och det är att det är ytterst, ytterst lite som intresserar. För mig handlar det om att göra, vara i rörelse, göra böcker, bilder, skriva, ständigt vara inne i kretsen, rörelsen, känslan av att uttrycka sig.

Det blir väl samma sak med cyklingen om Froome torskar, då kommer jag bara att cykla och drömma, meditera på vägen. Idag drömde jag om en liten husbil,,,ja ni ser.

Populära inlägg