Photolovers

Det är mycket nu. Köpte en Ricoh Gr och testade den igår och i morse. Det finns enligt mig två kameror som står i särklass, Fujifilms 100s och så Ricon jag köpte. Båda med fasta objektiv. Okej, min Ricoh går som en ilsken kobra. Herregud, det bara smäller till, har en gammal Leicasökare on top, 28 mm. Det bästa med kameran är, förutom snabbheten, känslan, tung för att vara så liten, är att jag med ett knapptryck kan välja mellan 28 och 35 mm. Jag föredrar ju 35 men ibland vill man hetsa upp läget, grotta in sig med aggression och komma på luktavstånd, då är 28 mm....som sagt, fattar inte hur man ska kunna misslyckas med en sådan här kamera?

I alla fall, toppen, drog ut några A3printar på min nya Epson 3880, min förra skrivare, också en Epson, behagade att lägga av vid midsommar. Dennes inre liv var förbrukat, som det stod på manualen.

Nog om tekniken, till något annat. Tillbaka i stan, fick blåsa av Spanienresan igår. Får bli senare, så nu ska jag ägna mig åt att komma igång, få ordning, kolla ekonomin och köra hårt.

Lev väl, photolovers, glöm inte att donera. Kom ihåg att jag skriver det här för Er, mina kära följare på livets stigar. Det är sjukt vad mycket besökare jag har på bloggen nu, ca 1500 pers om dagen. Jag måste ha fått en ny generation photolovers på halsen. Tro mig, jag ska ta hand om Er, sköta ert blodtryck, se till så det rör sig.

På tal om blodtryck. Jag har en slags genetiskt högt bt, men det har ju inte hindrat mina släktingar att bli 80,90 bast. Men, OM du tränar en timme om dagen, så går ditt blodtryck ner i tio, elva timmar efter träningen. Det går ner mer under de timmarna än vad någon btmedicin kan fixa. Fattar Ni vitsen med fysisk aktivitet? Det är alldeles för mycket fetknoppar i vår värld och det kan låta taskigt att säga så men fan 90 procent har själva sett till att bli feta. Det är den första grejen man får fejsa, jag är fet för jag äter skitmat och jag rör inte på mig. Sedan finns det andra fall, de har det verkligen jobbigt, men ingen fetknopp i världen har något att hämta hos mig om de gnäller över att de är feta. Träna för fan, väx upp, sluta var en jävla bäbis....

Fan, nu kom man igång igen, bra, blev en hyfsad blogg igen. Kör hårt Photolovers, tänk på fysiken, knulla mer, jobba mindre, träna och ha det bra....

En hälsning från professorn på Borgmästargatan.

Populära inlägg