Lite politik.
Val om ett år, Om vi låtsas att vi har råd med ett femte skatteavdrag, som Alliansen och Sossarna tror, så fördela då detta på följande sätt. Alla pengar, alla dessa miljarder går till folk med barn, som förstärkt barnbidrag. Och årsinkomsten ska vid deklaration vara under 200 000 kr före skatt.

Det finns ingen anledning att skänka bort dessa pengar till folk som tjänar mer än 25000 kr i månaden. Nej, sätt ett inkomsttak och fördela pengarna till de som har det sämst. Arbetslösa, ensamstående med barn och folk med taskiga inkomster.

Sedan till skolan,som gått en evig kräftgång. Avveckla alla privatskolor. Vill vi ha privata skolor så får  föräldrarna betala ur egen ficka. I alla våra grannländer finns det inga skolor med vinstkrav, eller aktieägare som plockar ut degen i egen ficka. Det är bara att avskaffa. Kolla Finland, de har samma skola som vi hade förr. Kanonresultat, medan vår privata skola fungerar skitdåligt för alla, men givetvis sämst för de som har det sämst redan från början. Bara avveckla.
Tack för ordet.

Populära inlägg