Time for reflection. En sten på landet, Folkungagatans borrningar och en gubbe som gräver på Bondegatan. En början på en ny tid? Alliansen är utsatt för kraftig, vredgad kritik. Alla fattar ju vad det femte jobbavdraget innebär. Större klassklyftor. Sossarnas svar är, förutom den eviga tystnaden, ytterligare sänkningar av skatten. Sossarna ska bli det stora skattesänkarpartiet.

Man baxnar. Ser också ätt ägarna av John Bauerskolorna, dessa rövare som sänkt hela skiten, nu planerar att köpa tillbaka en del skolor. Hur är det möjligt?

Time for reflection. Just det, nu börjar det bli en riktigt allvarlig diskussion om miljön. Detta slöseri med veckoresor till Thailand osv,...jag missunnar ingen en resa eller två per år med flyg, men vissa, de som har gott med stålar, är de värsta miljöbovarna. Dessa veckoslutsresor till London och en teaterupplevelse, osv, tro fan att det skiter sig.

Sjukhusen, nu anser sig personalen gå på knäna. Det är ju helt sjukt att inte veta var man ska föda sina ungar. Visst, det KAN köra ihop sig, men det ska inte vara ett standardläge att inte veta var man ska föda. Det är ju fan inte klokt.

Det byggs i sthlm, massor med arenor, byggnader som är behäftade med hopplöst ekonomsikt läge. Vad är det för kukförlängarbyggen egentligen? Ingen av dessa fotbollsklubbar som härjade på de gamla arenorna kunde fylla dom. Nu får de arenor som är supersubventionerade, som har uselt gräs, uselt ljud, mycket måste göras om. Vem betalar? Janne Banan, så klart.

Tänk Slakthusområdet, tänk bort Tele2s arena, tänk ett subventionerat bostadsområde med barer, restauranger, slakthuskänslan kvar, massor med billiga lyor,,,nej, vad fick vi,,,,en kukförlängare till,,,,

Populära inlägg