Om fotoboken


Tommy Arvidsons blogg, Om fotoboken, är viktig. En av de viktigare. Han, precis som Gabrielson, håller oss uppdaterade. Tommy A, har ett analytiskt sinne, väger orden försiktigt. Han är ingen burdus typ. Den här gången har han skrivit om min bok, Osynliga minnen. Det känns fint.

När jag ändå skriver om andras bloggar, så kan jag ju nämna Lars Darebergs som jag tycker är fin. Magnus Nystedt skriver mycket bra, käre Thomas Nilsson är grym och Alf Johansson.

Jag vet inte vad man tycker om min blogg. Min uppgift är i alla fall att göra, liksom vara en del av texten och bilderna. Att inte skriva om andra utan skriva och visa mina upplevelser. Att vara i stormens öga, att rapportera därifrån. Till det behövs inget skrivbord, eller arbetslokal. Det krävs bara att man gör, ger sig ut, deltar, känner in. Jag vet att jag aldrig kommer att kunna skriva så bra och så genomtänkt som Gabrielson eller Arvidson, men det är inte heller mitt jobb. Mitt jobb är att hitta den minsta öppningen, där det skaver som mest och rapportera därifrån. 

Populära inlägg