Signe

Den här bilden togs dagen efter jag fyllde 64. Signe och Fredrik gifte sig. De hade en egen fotograf och jag ville inte störa med min egen kamera. Men, några bilder tog jag, väldigt diskret som alltid. Den här bilden kom till då batterierna i min kamera dött och jag fick ta bilden med mobilen. Det gick det också.

Trots att jag är fotograf så förstår jag inte behovet och nödvändigheten att plåta allt som rör sig. Jag läser om folk som är helt förbannade för att det inte är tillåtet att plåta på deras ungars Luciatåg. Jag har full förståelse för att det inte ska plåtas. Jag vet inte hur många Luciatåg jag sett som helt förstörts av päron som ska plåta och filma och fan vet allt, hela tiden. För fan, tagga ner, njut av stunden. Några skitbilder från ungens Luciatåg är inte mycket att ha, speciellt då alla fläschar och bilderna ser ut som skit ändå.

Var sak på sin plats liksom. Ett Luciatåg njuter man av. Det sabbar man inte genom att vara hysterisk och leka pressfotograf. I övrigt har jag mycket att tillägga, men jag avstår. Någon jävla ordning får det väl ändå vara?

Populära inlägg