Zlatans cykel

Zlatan och cykeln. Först får man väl konstatera att han gjorde en rejäl groda även om hela upprinnelsen var helt fel från början. Att Anders Svensson hamnade i konstig sits och Sjögran i ännu konstigare. Hon skulle plötsligt få en bil och Anders Svensson skulle plötsligt sitta och förklara sig o i slutändan blev allt helt idiotiskt. Det enda riktiga hade ju varit att båda fått en bil direkt, utan tjafs och tjat.

Två bra fotbollsspelare som blir belönade för sina insatser, men så blev det inte. Lite bra att Zlatan tog i lite, nu kom ju problematiken upp till ytan och kanske kan den diskuteras på vettigt sätt.

Jaja, vädret, är det någon som vill ta livet av en? Fy fan, så trist. Dagarna rinner iväg och det känns ju helt meningslöst att göra något. I går såg vi en film om äldre, medelålders kvinnor som drog till Kenya, eller om det var Gambia, och raggade unga, svarta män Suck, vilket elände. Jag känner samma sak då det gäller män och Thailand, eller vad det nu är. Det är helt fel ingång till allt. Det jag funderar mest på är varför dessa män och kvinnor, ganska standardartade typer, lever ett så otroligt tomt liv? Inget sex, ingen hjärna, ingen utstrålning. Vad lever de i för sammanhang, hur tänker de, hur korkade är de, hur har de blivit så efterblivna?

Alla är förlorare på det här. Det är ju otroligt svårt att nå fram till någonting om den ena parten ser den andre som kött, hud, lukt och inget annat, som en toyboy eller en framtida hushållsmöbel....

Ja, det är världen, i alla fall en del av den. Nu ringer det, nu är punkan lagad på bilen. Alltid något.


Populära inlägg