Cykelblogg

Som sagt: Nu har jag skrivit om fotografi för sista gången på den här bloggen. Jag kom att tänka på Hemingway, som var skibum. Det finns en bok där han beskriver hur han åker skidor med en kvinna, hur de går uppför med stighudar och får ett åk ner. Det var fin läsning, ingen jävla heli upp, utan för egen kraft.

Jag gick ner i källaren och kollade på Nishikin och Bianchin. Snygga de är, har nästan samma ram känns det som. Bianchin ett kg lättare(7,5) och stötigare( kolfiber). Nishikin bekvämare. Odjuret och skönheten?

Haha, den var djup. Jag pumpar, men inte för hårt. Väger man bara 74 pannor som jag så behöver man inte pumpa så hårt,man har ju också kommit på att knallhårda däck inte är snabbare, snarare tvärtom.Lite mjuk i gummit funkar bra. Jag kör i 7 i däcken, slänger pumpen i bilen, för man kan pumpa bilen med min pump också. Bra om man har lite tjuvis på framdäcket, som jag har.

Jävligaste är att jag dras med lite blåskatarr. Hela mitt liv, sedan jag var femton, har jag haft sådant skit. Jag frös så jag pissade blod på den tiden då jag tränade cykel som femtonåring. Tro fan att jag fått äta upp den skiten genom åren så nu är det citronvatten så jag kan komma på hojen i veckan. Det är dags att göra premiär på cykeln. Troligtvis börjar jag på Nishiken, den tar gruset bättre, sedan börjar vi bygga formen. Ska vi sikta på fem hundra mil i år?

Populära inlägg