Måndag

Jag har svårt att tänka mig något mer otacksamt jobb än att försöka starta vintern i en skidbacke i Stockholm. Man drar igång då det blir minusgrader, sedan blir det regn och värme tre dagar senare. Snacka om jobbigt läge.

Jag har sett en del på tv. SVTplay är ju fantastiskt. Sporten. Froome åker dit på doping. Tour de ski var ju helt meningslöst då alla bra skidåkare stannar hemma. Bara att lägga ner. Zlatan snackar om rasism. Jag kan förstå honom men det största problemet i hans liv är ju han själv. En mer otrevlig människa verkar det ju vara svårt att hitta. Han är superdryg. Tyvärr.

Kollade på Bron, första avsnittet var supersegt, andra bättre. Den döende detektiven efter GW är ju fan helt hopplöst att kolla på. Hur gubbig får en serie vara 2018? Jag mår direkt illa då jag ser all gubbighet i den serien.

Vad det gäller serier så håller de sällan mer än tre säsonger. Bron borde vara färdig efter den här säsongen. Tror inte det går att mjölka ur mer.

Ja, vädret då. Två dagar med lite minusgrader. Plötsligt gick luften att andas. Helt ljuvligt och så idag, tillbaka till regnet och mörkret. Vilken vinter, den här måste ta något slags rekord i mörker.

Annars då? Jag försöker åka lite skidor, drar norrut. All the best, friends. Våren är på gång.




Populära inlägg